PDF Afdrukken E-mailadres

Materiaalcontainer met bodem

 

Onze modulaire materiaalcontainers uit thermisch verzinkt staal, zijn ideaal voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om opslag op bouwwerf, extra opbergruimte of als tuinhuis in de tuin, een plaats om afval te bewaren of om producten tijdelijk te stockeren bij nachtleveringen,....

materiaalcontainer  met bodem 1

 

Wanden- en dakelementen bestaan uit thermisch verzinkte geprofileerde wanden. Alle types zijn standaard met een 1-vleugelige deur, 1300 mm. breedte en 1960 mm. hoogte uitgerust. De deur kan in iedere wand voorzien worden. Deuren zijn standaard voorzien van een 3-puntssluiting en een anti-diefstal slot. Tegen meerprijs is een 2-vleugelige deur met afmeting 1940 mm. breedte en 1960 mm. hoogte leverbaar. Het dak is begaanbaar en berekend op een sneeuwlast van 125 kg/m². De ontwatering gebeurt via een dwarsliggende regengoot.

 

Veilig zonder weerga : alle wand- en dakelementen worden van de binnenzijde vastgeschroefd. Een diefstal door het demonteren van de container via de buitenzijde is daarmee onmogelijk gemaakt. Deur inclusief een 3-voudige stangensluiting van de deur.

materiaalcontainer met bodem 2